Kommunikation, skrivning af bøger (ghostwriting), opgavehjælp og SEO (søgemaskine-optimering)

 

Vi har erfaring med at hjælpe folk med:

  • Kommunikation
  • Skrivning af bøger (ghostwriting)
  • Opgaveskrivning
  • SEO (søgemaskine-optimering) og webdesign

Kommunikation (mundtlig og skriftlig)

Vores medfødte forcer, og noget vi har arbejdet direkte med i årtier. Ud over at lære andre om det ved foredrag og workshops kan vi hjælpe med konkrete opgaver inden for fx information og salg.

Skrivning af bøger (ghostwriting)

Søren har stor erfaring med at skrive, redigere og udgive bøger (drevet et lille forlag i over ti år, fungeret som forlagskonsulent og har selv fået udgivet tre romaner, tre redigerede bøger samt tre fag-ebøger).

Søren har også hjulpet kommende forfattere både med redigering og ghostwriting. En ghostwriter er en, der skriver en bog for en anden person. Typisk ved at interviewe vedkommende og derefter strukturere og skrive bogen.

Opgavehjælp/-skrivning

Søren har hjulpet utallige mennesker med deres hovedopgaver/specialer på universiteter og handelshøjsskoler og lignende. Også andre opgaver, både små og store, på diverse uddannelser og fagskoler.

SEO (søgemaskine-optimering) og webdesign

Som infopreneurs har vi startet, ejer og driver en del websites, store som små. Vi tilbyder webdesign, tekstskrivning og søgemaskine-optimering (at sikre at et website bliver fundet af Google, Bing osv.)