Healing (Reiki), fjernhealing og healing via berøring samt andet energiarbejde

 

Der er ikke noget mystisk eller mærkeligt over healing – det at hele (heale) er f.eks. noget vores krop gør helt af sig selv, og vores psyke ligeså.

Healing handler helt enkelt om at bringe os tilbage i en tilstand hvor vi er ‘hele’ og fungerer optimalt. Det gør vi desværre sjældent, og derfor der behov for healing – hvad enten det er fysisk, psykisk eller energimæssigt (vores energisystem er et helt kapitel for sig selv).

Her er de områder vi typisk arbejder med:

  • Reiki (fjernhealing og healing via berøring) og andet energiarbejde: Reiki er typisk vore basisteknik, ikke mindst fordi kan kan forstærke virkningen af alle andre teknikker, men faktisk oplever vi at den allerkraftigste healing er den, der opstår spontant og man ikke på forhånd ved, hvad der kommer til at ske, eller hvordan. Den synes at ske, når to eller flere mennesker er helt åbne og uden forsvar, har fuldkommen tillid til livet, og mindst en af dem blot holder en fjerlet, blid og afslappet intention om healing.

    Vi har begge indviede som Reiki healere oplært af Gina Allen eller hendes elever.

  • Kinesiologi, allergibehandling: kinesiologi og allergibehandling er ikke selvstændige sessioner, men kan inkluderes i andre sessioner, hvis vi finder, det passer ind.